Специализирана операция на полицията и прокуратурата тече в цялата страна,

...
Специализирана операция на полицията и прокуратурата тече в цялата страна,
Коментари Харесай

"Автоджамбази": Спецакция на МВР и прокуратурата в цялата страна


Специализирана интервенция на полицията и прокуратурата тече в цялата страна, научи bTV.

Основната й цел - автокрадци и предварителна защита на престъпния контингент. Тя е част и от предварителната защита за идните избори.

Полицаите от сутринта интензивно работят в Перник, където се чакат основни арести. Действията са взаимно с прокуратурата. Проверяват се адреси, гаражи, халета и автоморги.

При интервенцията се вършат и инспекции по линия незаконна миграция

По информация на bTV акцията тече и в столицата, Варна, Перник, Дупница и Кюстендил.

Операцията е под кодовото название „ Автоджамбази “.

Екипи на полицията и следователи рано сутринта са атакували жилищата на над 30 лица, за които има оперативни данни, че се занимават с незаконно лишаване на транспортни средства. Изземват се компютърни конфигурации, както и профилиран хардуер и програмен продукт, които се употребяват за декодиране на заключващите и алармените системи на по нови модели коли,

Екипи на жандармерията има и пред няколко сервиза и автокъщи в региона на Перник, Дупница и Кюстендил, за които има информация, че се прави разфасоване на откраднати коли и последващата им продажба за авточасти.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата се чака да оповестят детайлности по-късно през днешния ден. Проверките на автоморги и сервизи ще продължат и през идващите дни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР