Специализиран автомобил за репатриране на автомобили закупи община Монтана. Машината

...
Специализиран автомобил за репатриране на автомобили закупи община Монтана. Машината
Коментари Харесай

Многофункционален „паяк” чисти от коли и боклуци Монтана

Специализиран автомобил за репатриране на коли закупи община Монтана. Машината е многофункционална и ще се употребява и за превозване на контейнери с боклуци, заяви кметът Златко Живков. „ Паякът ” е немско произвеждане с италиански кран и коства 229 000 лв..
 payk_montana201810b_640x427  payk_montana201810c_640x427
Подемното устройство може да подвига товари с тежина до 2 тона на 7 метра височина. Това подсигурява, че машината ще може да репатрира и джипове, разясниха специалисти. В околните дни „ паякът ” ще отстрани от улиците и зелените площи на регионалния град изоставени от години и нерегистрирани коли. Акцията за почистване на Монтана от излезли от приложимост коли стартира преди месеци и до момента са извозени над 120 возила, следва да бъдат вдигнати още 300, сподели кметът.

След приемане на разпоредба и създаване на углавен паркинг „ паякът ” ще стартира да подвига и погрешно паркирали коли. „ Тази техника ни беше доста нужна за въвеждане на ред по улиците и естествена градска среда. Ще работим взаимно с полицията! ”, съобщи кметът Живков. За запазване на чистотата и улеснение придвижването на жители и коли община Монтана разисква и доставка и монтиране на подземни контейнери за боклук.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР