Специалистите твърдят, че характерът на една жена може да бъде

...
Специалистите твърдят, че характерът на една жена може да бъде
Коментари Харесай

Каква жена си? Ден или нощ?

Специалистите настояват, че характерът на една жена може да бъде избран доста тъкмо съгласно това в коя част от денонощието тя е най-активна. Дали сте дневна или нощна персона, зависи по кое време се чувствате най-добре и по кое време сте най-концентрирани. Така да вземем за пример, някои дами избират да работят или учат през нощта, тъй като тогава са най-продуктивни. Други пък се оправят сполучливо със своите отговорности в ранните часове на деня.

Ден или нощ – кои сте вие? Четете и ще разберете!

Ако сте най-активни и свежи сред 08ч. и 13ч., вие обичате да работите в екип и действате по разпоредбите. Не си падате по подлите игрички и сигурно сте доста положително момиче, което постоянно е готово да помогне на останалите. Понякога имате проблем с това, че по-често се нуждаете от утвърждението на близките, а в случай че не го получите – се демотивирате. Притежавате изключителна дипломатичност и честност, постоянно успявате да излезете от казуса със самочувствие.

Дамите, които се усещат най-жизнени сред 13ч. и 18ч. не си падат по неочакваните обрати в живота, по тази причина се стремят да не поемат огромни опасности. В същото време са изключителни перфекционисти и не могат да си показват да се издънят както в работата си, по този начин и в персонален проект. Харесва им да изпипват нещата и да усещат превъзходството си над другите.

Момичетата, които са най-дейни сред 18ч. и 24ч. изпитват непрекъсната потребност да обичат и да бъдат обичани. Те мъчно се оправят с живота, когато са сами, тъй като губят мотивацията си. Склонни са да показват невероятна самонадеяност и по този метод се пробват да убедят самите себе си, че са мощна персона. Проблемът им е, че никак не обичат рецензията и не одобряват някой да ги поучава.

Ако пък кипите от сила сред 00ч. и 07ч., значи непрекъснато се пробвате да контролирате живота. И повярвайте, успявате! Вие сте по-различни от останалите, тъй като не понасяте рамки и граници. Не си падате по релсите и скучните правила. Предпочитате да създадете свои и да подчините всичко на тях. Притежавате мощно развита вътрешен глас и постоянно разчитате единствено на нея.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР