Специалистите смятат, че мястото, което привлича НЛО, е осмият по

...
Специалистите смятат, че мястото, което привлича НЛО, е осмият по
Коментари Харесай

Почти 2000 наблюдения на НЛО! Има място, където това се случва СНИМКИ

Специалистите считат, че мястото, което " притегля " НЛО, е осмият по величина американски щат - Мериленд. Именно тук поданици на разнообразни градове са следили необясними феномени в небето 1923 пъти от 1995 година насам.

Жителите на Мериленд са видели огромен брой НЛО с разнообразни форми и размери единствено през последните няколко години. Според специалисти НЛО е следено за първи път в небето над този щат още през 1946 година, само че това стана известно едвам преди 6 години.
В продължение на няколко десетилетия Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA) неведнъж е заявявала, че хората, които видят НЛО в небето, не би трябвало да тормозят организацията с тези отчети, а вместо това би трябвало да рапортуват за тези феномени на доброволците от Националния център за докладване на НЛО (нетърговска организация с облага в САЩ), пише Daily Mail.  НЛО В град Балтимор жителите видяха 10 „ ярки сини светлини, някои от които образуваха триъгълник “. Снимка: Daily Mail
Но от лятото на 2023 година консултативната група за НЛО на НАСА предложи FAA да приема и записва такива отчети. Факт е, че учените от НАСА b и специалистите от Пентагона започнаха да одобряват случаите на НЛО по-сериозно и интензивно учат тези феномени.

В същото време ръководителят на Националния център за докладване на НЛО Питър Дейвънпорт сподели, че неговата организация в последно време е получила повече известия за наблюдения на НЛО, в сравнение с преди година. Тези известия идват от разнообразни елементи на Съединените щати, само че съгласно специалиста единствено в щата Мериленд през тази година хората са следили огромен брой НЛО и като цяло за последните 28 години са се натрупали 1923 такива известия. Т.е. този щат може да е мястото, където неидентифицирани летящи обекти най-често се следят от хора.

Дейвънпорт сподели, че е удовлетворен, че хората оповестяват за НЛО и че държавното управление на Съединени американски щати и НАСА одобряват феномена по-сериозно.
 НЛО В град Перивил за минута локалните поданици следят ниско летящ „ черен триъгълник с плоско дъно, който издава спокоен шумолещ тон “. Снимка: Daily MailНай-известните наблюдения на НЛО в Мериленд напоследък
На 7 ноември 2022 година в Роквил локалните поданици видяха това, което описаха като „ класическа летяща паница с черна маркировка начело “. Този обект летеше бавно в небето и не оставяше следи след себе си. Хората следиха НЛО единствено няколко минути, след което „ летящата паница “ внезапно изчезна.
 НЛО В Роквил локалните видяха това, което нарекоха „ класическа летяща паница с черна маркировка начело “. Снимка: Daily Mail
На 19 март 2023 година в град Перивил за минута локалните поданици следят ниско летящ „ черен триъгълник с плоско дъно, който издава спокоен шумолещ тон “. Това НЛО се движеше постепенно и на черния декор на обекта непрекъснато се виждаха зелени светещи точки.

На 4 юли 2023 година в град Брунсуик в небето бяха видяни мигащи светлини, които като че ли бяха свързани една с друга и се рееха дружно в небето. Те се движеха по небето бързо и синхронно, като НЛО не издаваха никакви звуци и не оставяха никакви следи. Местните поданици са сигурни, че това несъмнено не са самолети или дронове.

На 5 август 2023 година в град Балтимор жителите видяха 10 „ ярки сини светлини, някои от които образуваха триъгълник “. Тези НЛО също се движеха доста постепенно в небето, само че изчезнаха след към 30 секунди.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР