Специалистите са на мнение, че човечеството трябва да се договори

...
Специалистите са на мнение, че човечеството трябва да се договори
Коментари Харесай

Основното бойно поле на Третата световна война - космосът! Учените започват да пишат правилата

Специалистите са на мнение, че човечеството би трябвало да се контракти какво оръжие може или не може да бъде употребявано отвън рамките на Земята.

Учени от 10 научноизследователски института под управлението на откриватели от Университета на Аделайде считат, че войната в космоса рано или късно ще стартира, без значение от способността да се спогодят. Когато това се случи, страните участнички ще имат потребност от интернационален контракт или лист от правила, който да дефинира спектъра от въоръжение и другите елементи за водене на галактически войни.

До 2020 година учените ще разработят, защитят и, евентуално, ще показват на Организация на обединените нации съответния план за резолюция, в който ще бъдат включени типовете и средствата за водене на галактически войни, правовият статут на воюващите страни, както и другите " стандарти " за бъдещите борби в космоса. Всичко това, съгласно откривателите, е належащо за разглеждането на закононарушенията и нарушаванията в хода на галактическите войни от съответните инстанции.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР