Специалистите по сексология повтарят (понякога до втръсване) една и съща

...
Специалистите по сексология повтарят (понякога до втръсване) една и съща
Коментари Харесай

Мъжете като сексуални любопитковци: 11 въпроса, на които често не знаят отговорите

Специалистите по сексология повтарят (понякога до втръсване) една и съща мантра: сътрудниците да споделят между тях за нещата, които ги вълнуват в секса.

Но колкото и да се изприказва, колкото и да са открити двамата в една връзка, все остават неизяснени неща и даже най-невинните въпроси дълго стоят неизречени. Какво мъжете може би желаят да знаят, само че не питат намерено? Ето няколко от въпросите, които Той евентуално се тормози да зададе:
Защо дамата желае да са загасени светлините?
За мъжете половината от удоволствието идва от наслаждението, до момента в който гледат голото тяло на партньорката. Секс на мрачно е като да ги заведете в ресторант за слепи: храната е вкусна, само че единствено на половина схващат какво им е сервирано, а това убива освен апетита, само че образува и предпочитание за повече „ домашна кухня “, в сравнение с „ гурме “ ястия. По-вероятно е да ви схванат, за какво предпочитате по-малко светлина, в случай че споделите с обичания си от какво се притеснявате или пък по какъв начин ви влияе тъмнината.
Нужно ли за дамата да премине през оргазма, в случай че въобще не ѝ е до секс? (но въпреки всичко не откаже)
Случва се и това. Тя се съгласява да откликне на закачките му, даже в случай че не е в въодушевление. В процеса на „ сътворяване на концепциите му “ обаче, се пробва неудобно да прикрива неналичието на възторг у нея. Той чува нейните измъчено-скучни въздишки и също стартира да губи копнеж. Затова се пита, в този момент би трябвало ли да я „ доправям “ или не?
Харесва ли ѝ на дамата да облича секси долни дрехи?
За мъжете бельото прави дамата по-секси, макар че желанието им е колкото се може по-бързо да махнат въпросните дантели и транспарантни одеяния. Колкото и да наподобява секси една жена в изкусително долни дрехи, то не е чак толкоз комфортно за тях. Добре е, дамите да намерят метод и да споделят с половинките си какво мислят за тази част от облеклото и да избегнат възможни недоразумения. Все отново, не убивайте желанието на мъжа да вижда формите ви по оня метод, който разкрива повече, в сравнение с да прикрива. Компромис постоянно е вероятен.


Доколко недодялан може да бъде „ грубият секс “ в двойката?
Жените би трябвало да са деликатни и съответни в желанията си, когато мъжете предложат нещо по-грубо. Всеки схваща друго „ грубия секс “. Трябва да се обясни, дали „ жестоко “ ще са леките пошляпвания по дупето или завързването за леглото и запушването на устата. Най-често под „ недодялан секс “ имаме поради първото, само че е желателно двойката да си посочи терминологията и границите, с цел да няма недоволни.
Къде минава „ алената линия “ сред виновното държание и правенето на всичко, което ви се ще?
Ако той желае да подходи към процеса по виновен метод, не трябва дамата да го укорява по-късно, че се пробва непрекъснато да командва и направлява. Ако на нея този „ виновен “, само че общоприет метод към секса не ѝ се коства задоволително развлекателен, по-добре е да опише с елементарни думи какво желае и по какъв начин би се радвала да го получи.
Тя стигна ли до оргазъм?
Или въобще напът ли е? Понякога, в най-разгорещените моменти, мъжете не умеят да разчетат езика на тялото на партньорката си. Наистина не са в положение да преценят какво се случва. Дами, не се дразнете от такива „ хлапашки питания “ и бъдете откровени с „ дечкото “, който ви ги задава, a в случай че не смее да ги изрече на глас, искрено му кажете какво се случва.


И в този момент какво се чака да върша?
Тя безусловно го е хванала за бедрата и му демонстрира какви придвижвания се чакат от него. Всичко наподобява простичко, само че ритъмът все го няма. Чуете ли подобен въпрос, не спирайте с осъществяването на наставническата си роля: и най-слабите възпитаници могат да напреднат, в случай че им се повтаря, повтаря, повтаря…
Колко целувки са нужни?
Мъжете питат и такива неща: задоволително ли целуват, или е прекомерно, или да не би да е малко? Казват, че това ги вълнува, само че не схващат елементарно, че е по-добре да работят, вместо да се тревожат с сходни размишления.
Защо рядко дамата сама гали гърдите си?
Някои (повечето, в случай че би трябвало да сме точни) мъже считат, че в случай че самите те имаха такива гърди, като вашите, непрекъснато щяха да си ги мачкат. Нека не прозвучи сексистки, само че наивността в тези съждения е трогателна.


Защо постави ръката ми на дупето си?
Мъжът може да не е наясно, какво се чака от него – да погали дупето, да го масажира или, да вземем за пример, да пъхне пръст някъде си? Ако е последното, може да се сблъска със забележка от страна на дамата, че, по този начин да се каже, е прекрачил границите. Е? Прочете ли в погледа му подобен въпрос, даже и да не ви го зададе, обяснете му за какво сте поставила ръката му на дупето си.
Защо след оргазъм дамата е толкоз дейна?
Абсолютно неясно е за мъжете, за какво на дамите, за разлика от самите тях, незабавно след секс не им се ще просто да се извърнат на една страна и да заспят. Не им изнасяйте лекция за биохимичните и психични процеси, през които преминавате. Дайте на мъжа опция да се обърне и заспи, и доста бързо ще установите, че спането им в действителност е просто 15-тина минути сънливост, след която са подготвени за нови „ креватни извършения и подвизи “.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР