Специалистите по противодействие на разпространението на оръжията за масово унищожение

...
Специалистите по противодействие на разпространението на оръжията за масово унищожение
Коментари Харесай

Специалистите по борба с оръжията за масово унищожение в САЩ се заинтересуваха от COVID-19

Специалистите по противопоставяне на разпространяването на оръжията за всеобщо заличаване (ОМУ) в Съединени американски щати вземат участие в изследването на новия ковид, заяви Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати (МВС).

„ Научно-техническото ръководство на МВС организира проучвания, с цел да помогне на учените да схванат по-добре ковид, причиняващ болестта, прочут като COVID-19, както и методите за попречване на разпространяването му.

Като част от напъните на цялата администрация на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, тази работа се организира в лабораторията на Националния център за развиване на биозащитата и създаването на контрамерки за противопоставяне в съдействие с ръководството на Международното бюро за сигурност за противопоставяне на разпространяването на оръжия за всеобщо заличаване ", оповестиха във ведомството.

Резултатите от проучването ще бъдат предадени на управлението на министерството и държавните институции, които вземат участие в битката против разпространяването на ковид.

Изследванията „ ще оказват помощ да се схванат доста от факторите, влияещи върху способността на вируса да оцелява на повърхността и във въздуха, както и кои способи са най-ефективни за стерилизация “.

На учените им следва да оценят въздействието на доста условия върху разпространяването на вируса, в това число температурата, влажността и да дефинират оцеляването на вируса във въздуха и на разнообразни повърхности.

Световната здравна организация (СЗО) означи, че в Съединените щати разпространяването на коронавирусната зараза се е ускорило доста, тази страна може евентуално да се трансформира в нов епицентър на заболяването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР