Специалистите от Фонда за перспективни изследвания (ФПИ) разработват нова система

...
Специалистите от Фонда за перспективни изследвания (ФПИ) разработват нова система
Коментари Харесай

Създават нова система за психофизиологичен подбор за руската армия

Специалистите от Фонда за перспективни проучвания (ФПИ) създават нова система за асортимент за съветската войска, учредена на надълбоко изследване на психофизиологичните функционалности, съобщи Андрей Григориев, общоприет шеф на фонда.

Сега ФПИ създава перспективни технологии, с цел да обезпечи професионалната надеждност на военния личен състав. " Според концепцията на плана се планува основаването на нова система от справедливи способи за надълбоко проучване на психофизиологичните функционалности на военните експерти, които съставляват биологичната основа на сполучливата професионална активност в разнообразни условия - от дълга монотонна работа до обстановки, изискващи незабавни решения в условия на мощен стрес и опасност за живота ", цитира ТАСС думите на Григориев, който посочи, че работата по плана се възнамерява да стартира през идната година.

Според него сходна перспективна система за задълбочена оценка на психофизиологичния портрет на човек ще обезпечи качествения професионален асортимент на военнослужещите. Освен това програмата за образование на военни експерти ще бъде персонализирана, написа в. " Взгляд ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР