Специалистите на популярния уеб-портал 9To5mac си зададоха въпроса, колко пари

...
Специалистите на популярния уеб-портал 9To5mac си зададоха въпроса, колко пари
Коментари Харесай

Парите, които могат да се спечелят, ако iPhone X се използва за майнинг, могат да ви изненадат

Специалистите на известния уеб-портал 9To5mac си зададоха въпроса, какъв брой пари могат да се завоюват, в случай че iPhone X се употребява за рандеман на цифрова валута. Отговорът се оказа неочакван.
Избран е точно iPhone X , тъй като се базира на топ-процесора Apple A11 с 6 ядра, което го прави най-мощният смарт телефон на пазара.

На iPhone X бе конфигуриран програмен продукт за рандеман на цифрова валута в действително време. В продължение на едно денонощие смарт телефонът бе оставен да генерира криптовалута, след което бе пресметнато, какъв брой може да се завоюва, в случай че мощния и безценен смарт телефон се употребява като цифрова плантация.



Пресмятанията демонстрираха, че за един месец непрекъсната работа в режим 24/7 благодарение на iPhone X е допустимо да се завоюват към $12, която за една година е почти $155. Лесно може да се пресметне, че iPhone X, който в Съединени американски щати коства $1000, посредством рандеман на цифрова валута може да си върне парите за към 6,5 години. В пресмятанията не е е взета под внимание употребяваната електрическа сила.



Резултатът е много неочакван, тъй като всеобщото мнение бе, че добивът на криптовалута благодарение на смарт телефон е изцяло неправилен и изрично неблагоприятен. Може някой да измисли специфичен програмен продукт за потреблението на няколко iPhone X, които да работят в по-лек режим.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР