Специалистите на Електроразпределение Север подмениха стоманенобетонни стълбове от въздушен електропровод

...
Специалистите на Електроразпределение Север подмениха стоманенобетонни стълбове от въздушен електропровод
Коментари Харесай

ЕРП Север извърши рехабилитация на въздушната мрежа на село Благоево след нерегламентирана сеч

Специалистите на Електроразпределение Север подмениха стоманенобетонни стълбове от въздушен електропровод Благоево, захранващ селата Благоево, Владислав, Железарци, Любенци, Водно, Теменуга и Кавлак, развалени в резултат на несъгласувани действия и нерегламентирана сеч в региона.

Екипите на сдружението използваха профилирана техника в труднодостъпния регион и работиха оптимално бързо, с цел да не оставят задълго без електрозахранване жителите на обитаемоте места.

ЕРП Север приканва компаниите, които правят действия наоколо до въздушните проводници от електроразпределителната мрежа на Североизточна България, да съгласуват авансово с сдружението своите мероприятия.

Това е належащо, с цел да се предотвратят непредвидени повреди по оборудванията и да се ограничи неудобството за клиентите, лишавани от електроснабдяване за времето на изключителните поправки.

За съгласуване на работа в обсега на оборудванията, благосъстоятелност на електроразпределителното сдружение, разполагаем е денонощният телефон 0700 161 61.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР