Специалисти по теоретична физика от Калифорнийския университет в Бъркли решиха

...
Специалисти по теоретична физика от Калифорнийския университет в Бъркли решиха
Коментари Харесай

Няма и да усетим края на света

Специалисти по теоретична физика от Калифорнийския университет в Бъркли взеха решение да опровергаят общоизвестната догадка, че Вселената се уголемява безспирно и безпределно. В теоретичен отчет те настояват, че този феномен е неуместен по формулировка, съобщи Profi-Forex.org. Обяснението им е просто - в един безпределно разширяващ се Космос физичните закони просто не биха могли да работят.

За да имат тези закони каквато и да било почва, Вселената би трябвало да има някакъв свършек. Ето за какво екипът си сложил за цел да пресметна приблизителната дата на края на света и... съумял.

В публикацията си откривателите акцентират, че единственият метод краят на света да бъде локализиран, е допускането на съдбовна галактическа злополука. Само по този начин теоретизирането на вероятностите може да придобие най-малко някакъв смисъл. Според тях не времето ще постави точката на нашата ера, а огромна рецесия. Много е евентуално обаче тя да се случи в идващите 3,7 милиарда години. Ако това е по този начин, Големият гърмеж 2 ще се прожектира още през виталния цикъл на Слънцето и Земята.

Не се тревожете обаче - в случай че до тогава са останали хора, те няма да усетят нищо от катаклизма. Всичко щяло да се случи за момент - злополуката безусловно щяла да се вреже челно в нас и да ни довърши, преди да сме разбрали какво тъкмо ни е пристигнало до главата, разясняват от Obekti.bg

Смъртоносен метеорит ще се сблъска с нашата планета в първите месеци на 2019 година. Съобщението се появи преди известно време на формалния уебсайт на НАСА. Вероятно информацията е била оповестена простъпка, тъй като единствено след няколко дни бе изтрита от уеб страницата на организацията. За следващ път се разминахме с апокалипсиса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР