Специалистът в областта на доработката на автомобили Mercedes-Benz- BRABUS, анонсира подробности за

...
Специалистът в областта на доработката
на автомобили Mercedes-Benz- BRABUS, анонсира
подробности за
Коментари Харесай

BRABUS 800 : 800 конски сили, 1000 Нм, 3 секунди до 100 км/ч

Специалистът в региона на доработката на коли Mercedes-Benz- BRABUS, анонсира подробности за новия си проект- BRABUS 800, за който разясняват, че съставлява вълк в овча кожа.

Какво тъкмо желаят да кажат с това определение от Brabus не е доста ясно, само че е усно, че следващото създание на тунинг компанията е впечатляващ суперспортен автомобил, създаден въз основата на Mercedes E 63 S 4MATIC+.

Традиционно за BRABUS, екипът на компанията е обърнал съществено внимание на двигателя на автомобила. Крайният резултат е четилитров, осемцилиндров задвижващ агрегат, който е развъртян до максимална мощност от 800 конски сили (612 конски сили стандартно) и оптимален въртящ момент от 1000 Нм, и който е в положение да ускори колата от 0 до 100 км/ч за минимиланите 3 секунди. Максималната скорост на движение пък е електронно лимитирана на 300 км/ч.

В оборудването на BRABUS 800 са включени също така напълно нова адаптивна като звук стоманена спортна изпускателна система с четири накрайника, напълно нов карбонов аеродинамичен пакет, опция за избор на алуминиеви джанти с размер до 21 цола, както и цялостна персонализация на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР