Специалистът по спортно право Георги Градев, който е кандидат за

...
Специалистът по спортно право Георги Градев, който е кандидат за
Коментари Харесай

Само Стилиян Петров може да оправи българския футбол: Георги Градев

Специалистът по спортно право Георги Градев, който е претендент за президент на Българския футоблен съюз, пропагандира всички негови съперници да се обединят зад една фигура - Стилиян Петров и да не се явяват на Конгреса на 15 март.

" Българският футбол има потребност от обединяване. Всички би трябвало да сме крепко стъпили на земята - аз съм изцяло наясно с моите благоприятни условия, само че Димитър Бербатов, Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов, Манол Иванов и Петър Костадинов нямат нужните качества. Стилиян Петров ги има. Той приказва с дребни, междинни, огромни клубове и обитаеми места. Има три дни. Нека разсъдъкът надделее и да се кандидатира единствено един, с цел да няма след това обжалване ", показа Градев пред Българска национална телевизия.

По-рано през днешния ден той разгласява пост във Facebook, в който също изрично съобщи, че Стилиян Петров е най-правилният човек за президент на БФС.

" Има единствено един заслужен човек, който може да оправи българския футбол в този момент и той се споделя Стилиян Петров ", написа Градев.

Снимка: 24 часа
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР