Специалистът по житейски кризи, депресии и поведенчески проблеми се опитвал

...
Специалистът по житейски кризи, депресии и поведенчески проблеми се опитвал
Коментари Харесай

Всички Са В Шок! Много Тежка Диагноза За Скандалния Явор Бахаров!

Специалистът по житейски рецесии, депресии и поведенчески проблеми се опитвал да укроти неконтролируемата му експанзия. Откакто посещавал кабинета му, Явор бахаров се чувствал доста по-спокоен.

„ Вече вървях няколко пъти и се усещам добре. Трябва да преборя гнева в себе си – явно е, че имам проблем с него. Надявам се, че ще съумея да се оправя благодарение на експерт. Трудно е, само че не е невероятно “ – признава Явор, който другояче е надарен артист.

Неведнъж през последните години Явор Бахаров влизаше в пререкания с други известни персони на обществени места. Преди време даже атакува и приятелката си Калина. Преди 2 години той бе отхвърлен наложително от риалити формата „ ВИП Брадър “, откакто изнудвал Големия брат, че след излизането си ще наговори неистини за предаването, без да знае, че камерите записват всяка негова дума. Така артистът не получи даже стотинка от престоя си в Къщата и само намесата на брат му Захари го избави от тлъсти неустойки към продукцията – напомня изданието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР