Специален гост – Христо КидиковНа 30-ти март, /сряда/ от 18:00

...
Специален гост – Христо КидиковНа 30-ти март, /сряда/ от 18:00
Коментари Харесай

Представят албума на Райчо Кънев – „Мой роден град”

Специален посетител – Христо Кидиков

На 30-ти март, /сряда/ от 18:00 часа в Ритуална зала на Община Дряново, нашият съгражданин Райчо Кънев ще показа своето творчество събрано през годините в авторския албум – „ Мой роден град ”.

Едноименната ария в албума „ Мой роден град ” е отдадена на нашия град Дряново и още 20-авторски песни с друга тема – сантиментални песни, песни за любовта, виното и обичта, ще бъдат показани в предбалканското градче.

Автор на музиката и всички текстове са написани от Райчо Кънев, а в албума безплатно взеха присъединяване потвърдени създатели и музиканти от Дряново и района имена като:

Живко Пашанов, Славчо Илиев, Светлин Георгиев, Даниела Асенова, Светослав Рашков, Янко Янков, Иван Ковачев и Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/. Благодарим за високия професионализъм и на господин Димитър Бончев, който се погрижи за прелестната визия и обложка на албума.

Популярният и обичан български реализатор Христо Кидиков одобри поканата на управлението на Община Дряново и ще гостува на своя другар Райчо Кънев.

„ Подкрепям такива планове в страната, веселя се, че в тези тежки и сложни времена, даже и в дребните обитаеми места и градчета като Дряново се отделят средства за просвета и творчество. За мен ще бъде огромно наслаждение, още веднъж да се завърна и да гостувам в Дряново ”. Заяви именитият реализатор Христо Кидиков.

„ Благодарим за поддръжката на кмета на Община Дряново господин Трифон Панчев, на ОбС-Дряново и на целия екип, както и на всички хора, компании и организации, които подадоха ръка и поддържаха нашия план ”. Заяви с наслада – Райчо Кънев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР