Спецакцията е осъществена в рамките на няколко месеца от криминалисти

...
Спецакцията е осъществена в рамките на няколко месеца от криминалисти
Коментари Харесай

Разкриха домашна лаборатория за производство на синтетична дрога в Пловдив

Спецакцията е осъществена в границите на няколко месеца от криминалисти на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив. Действията са извършени под надзора на  Окръжна прокуратура – Пловдив.

След разбор на събраните доказателства, уличаващи 25-годишен пловдивчанин в нелегално произвеждане на високорискови субстанции, преди дни униформените пристъпили към неговия арест, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



Младият мъж е арестуван в жилището си в миг на подготвяне на синтетичен хашиш, а общото количество на конфискуваната подготвена субстанция е към 270 грама и 40 мл синтетичен канабиноид от нов тип.



При претърсването са открити още принадлежности, уреди и разнообразни субстанции, употребявани в така наречен " готвене " на дрогата. В гориста околност в един от пловдивските квартали са открити и два тайника, където мъжът съхранявал към 1900 грама синтетичен канабиноид " butinaca ", както и повече от 4 кг органична гума, нужна за процеса на произвеждане на синтетичния хашиш.

Срещу 25-годишния е формирано досъдебно произвеждане. С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор той е притеглен като обвинен и арестуван за период до 72 часа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР