Спецакция е за противодействие на битовата престъпност и обезпечаване на

...
Спецакция е за противодействие на битовата престъпност и обезпечаване на
Коментари Харесай

Спецакция в Пловдивско! Униформени проверяваха наред в шест села СНИМКИ

Спецакция е за противопоставяне на битовата престъпност и застраховане на пътната сигурност в дребните обитаеми места е извършена в Пловдивско.

Операцията е осъществена от чиновници на РУ-Труд, пловдивските браншове „ Специализирани полицейски сили “ и „ Пътна полиция “ и Зонално жандармерийско ръководство. Включени са и представители на Национална агенция за приходите, Областна дирекция по сигурност на храните и Регионална дирекция по горите.



На територията на селата Скутаре, Рогош, Маноле, Трилистник, Костиево и Калековец смесените екипи общо са ревизирали 282 лица и 198 МПС. Посетили са 24 търговски обекта, 5 питейни заведения, 2 пункта за черни и цветни метали и 2 автоморги.

Регистрирани са 6 закононарушения, свързани с нелегално добити дърва за огрев, за които е взето съответното административно отношение от инспекторите на РДГ. Актове и констативни протоколи са формирани и за открити 8 нередности от представителите на Национална агенция за приходите и ОДБХ.



По линия на пътната сигурност са формирани 63 акта и санкции с фиш за нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Засечени са и 24 автомобила, минали със скорост над допустимата в обитаемоте места, като в Рогош лидер се е движил с 47 километра над ограничаването от 50 км/ч. В същото село е глобен и пешеходец, пресякъл погрешно пътното платно.

В хода на полицейската интервенция са връчени 6 предупредителни протокола по ЗМВР.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР