Спестяването само на £180 на година от 20-годишна възраст може

...
Спестяването само на £180 на година от 20-годишна възраст може
Коментари Харесай

Как спестяването на само £180 на година може да се превърне в £44 000 - но трябва да действате сега

Спестяването единствено на £180 на година от 20-годишна възраст може да усили пенсионния ви фонд с £44 000 досега, в който се пенсионирате, ново изследване на Lloyds Banking Group разкрива.

Това е по този начин, тъй като пенсионните вноски се възползват от данъчни облекчения, както и от растеж на лихвите. Lloyds разкрива, че междинните общи спестявания на година са почти £180 - само че заради данъчни облекчения това би се трансформирало в £225, в случай че се влага в пенсия. Всички вноски към вашата пенсия – на работното място или частна, не вашата държавна пенсия – притеглят данъчни облекчения при най-високата ви пределна ставка.

Данъкоплатците с съществена ставка получават 20% данъчно облекчение, данъкоплатците с по-висока ставка могат да изискат 40% и спомагателна ставка данъкоплатците получават 45%. Експертът по пенсиониране на шотландските вдовици Робърт Кокран направи разбор на числата, с цел да пресметна какъв брой бихте могли да се възползвате досега, в който се пенсионирате, като приемем,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР