Спешно се търсят кръводарители, които да помогнат на пострадалия 56-годишен

...
Спешно се търсят кръводарители, които да помогнат на пострадалия 56-годишен
Коментари Харесай

Да помогнем! Търсят спешно кръв за пострадалия работник от кораб Българка

Спешно се търсят кръводарители, които да оказват помощ на потърпевшия 56-годишен служащ от транспортен съд " Българка ", заяви за Varna24.bg доктор Жанина Йорданова от кръвния център във Варна. 

На Пламен, който е с заплаха за живота в реанимация към Клиниката по изгаряния на ВМА Варна, от през вчерашния ден се вливат плазма и кръв.

За да поддържат живота на пациента си, лекарите от здравното заведение се нуждаят от огромно количество кръв, защото предстоят и хирургически операции.  

Припомняме, че под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна е формирано досъдебно произвеждане във връзка случай със умрял и потърпевш служащ на борда на транспортен съд " Българка “, плаващ под малтийски байрак. Производството се води за причиняване на гибел и телесна щета заради неведение или немарливо осъществяване на занимание или на друга правно регламентирана активност, представляваща източник на нараснала заплаха – по член 123 и по член 134 от Наказателен кодекс. 

Тежкият случай е станал в неделя в Кораборемонтния цех във Варна. При заваръчни действия 50-годишен мъж е умрял. Предполага се, че причина за гибелта му е приключване на газ и задушаване. Пострадал е и сътрудник на починалия, който е настанен с изгаряния във Военноморската болница във Варна. 

Още през вчерашния ден, 28 октомври, дейностите по следствието са предоставени на следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура. Извършен е оглед. Назначени са експертизи.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР