Спешно се търсят дарители на рядката кръвна група 0-, която

...
Спешно се търсят дарители на рядката кръвна група 0-, която
Коментари Харесай

Млада лекарка падна от 7-ия етаж на блок, спешно се търсят дарители с рядка кръвна група

Спешно се търсят донори на рядката кръвна група 0-, която е нужна да се избави животът на млада лекарка от Враца, оповестява BulNews.bg. През миналата нощ при неразбираеми условия Ирена Евгениева Иванова е паднала от 7-я етаж на блок 302 в жилищен квартал " Люлин “ 3 в София. 35-годишната врачанка работи в болница " Токуда “, като преди този момент е специализирала Спешна помощ в Александровска болница. Пострадалата неотложно е превозена в " Пирогов “ в извънредно тежко положение, където се борят за живота й.

" Линейката е пристигнала безусловно на третата минута след подаване на сигнала. Жената е в доста тежко положение, само че е реалност, че още на място е направено всичко допустимо за стабилизиране на виталните й индикатори и тя е откарана в " Пирогов " ", разяснява представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Младата жена е щерка на известната във Враца фризьорка Павлина Петрова. Майката насочи апел на персоналната си страница във фейсбук хора с посочената кръвна група да дарят кръв в кръвопреливния център, който е тъкмо до " Пирогов “. На този стадий е ясно, че положението на младата лекарка е сериозно и по тази причина околните й молят хората да оказват помощ за спасяването й. Все още не е ясно по какъв начин и за какво се е стигнало до нещастния случай и дали се касае за самоубийство или случай.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР