Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада

...
Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада
Коментари Харесай

Спешно търсят кръв за варненеца, който заплаши премиера

Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада при битов пожар в личния си дом. Видеооператорът е прочут от всеобщите митинги във Варна и изказванието му, че единствен има фрагменти от самозапалването и гибелта на Пламен Горанов, написа "Монитор ".

Наскоро името на Николов нашумя с ареста му поради клипче, оповестено в обществените мрежи. Там Теодор е със снайпер и заплашва с ликвидиране министър-председателя на България. По-късно се оказа, че оръжието е бутафорно, само че това му донесе обвиняване от прокуратурата зa закононарушение по член 144, алинея 3, по отношение на алинея 2 и по член 325, алинея 2, предл. 2 от Наказателния кодекс.

„ Всеки, който желае да помогне, може да подари кръв в Районния център по трансфузионна хематология в двора на Окръжна болница. Кръвната група няма значение, значимо е да се уточни, че дарената кръв е за Теодор Чавдаров Николов, който е настанен с голям брой изгаряния в Клиниката по термични контузии на Военноморска болница- Варна “, пишат приятелите му, които са подели акция в негова помощ във фейсбук.

От ОД на Министерство на вътрешните работи оповестиха публично, че от апартамент на ул. „ Ген. Попов “ 21 във Варна, екип на „ Спешна помощ “ е транспортирал до болничното заведение 47-годишен мъж с обгаряния по лицето и ръцете. Малко по-късно е получен сигнал, че в апартамент на третия етаж на същия адрес има приключване на газ от бутилка с панел, употребен за отопление, прецизираха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

При инспекцията на място е обезопасена газовата бутилка и е открито, че преди идването на екипа на ПБЗН-Варна, в стаята е имало горене. При пожара са обгорели дървена ламперия и ПВЦ-догамата на един прозорец. Специлистите считат, че най-вероятно потърпевшият мъж самичък е изгасил с подръчни средства зародилия пожар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР