Спешният център в Бобошево е затворен, след като единственият фелдшер

...
Спешният център в Бобошево е затворен, след като единственият фелдшер
Коментари Харесай

Спешният център в Бобошево е затворен, единственият фелдшер в екипа е с коронавирус

Спешният център в Бобошево е затворен, откакто единственият фелдшер в екипа се разболя от Ковид, а здравната сестра и  шофьорът на колата за спешна помощ са под карантина като контактни. Бобошево и 10-те съставни села на общината се обслужват от Спешния център в Дупница.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 686
Фелдшерът Йордан Евтимов, който е на пенсионна възраст, е с коронавирус от началото на седмицата, по тази причина Спешният център в Бобошево, който е с работно време от 8 до 16 часа е затворен.  Спешните случаи се поемат от екипите на Спешния център в Дупница.

В Бобошево има и персонални лекари, които са разполагаем когато и да е и общината не е без здравно обслужване, сподели пред БНР основният доктор на Спешното в Кюстендил доктор Албена Рапатинска:

Д-р Рапатинска означи, че макар пандемията няма доста болни сътрудници и екипите поемат графика и денонощните наряди, не е имало случай за необслужен пациент.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 686  Правителството на Австрия разхлабва антиковидните ограничения на два стадия Правителството на Австрия разхлабва антиковидните ограничения на два стадия  Хиляди английски доброволци ще вземат участие в тествания на ваксина против Омикрон Хиляди английски доброволци ще вземат участие в тествания на ваксина против Омикрон  СЗО регистрира спад на новите случаи на ковид с 19% СЗО регистрира спад на новите случаи на ковид с 19%
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР