Спешни мерки искат от Асоциацията на капитаните в България. Те

...
Спешни мерки искат от Асоциацията на капитаните в България. Те
Коментари Харесай

Асоциацията на капитаните: Какво прави България за освобождаването на отвлечените моряци

Спешни ограничения желаят от Асоциацията на капитаните в България. Те са разтревожени от неналичието на информация какво прави нашата страна за освобождението на двамата българи.

" В противоположен случай това похищение на кораба не му се вижда края, тъй като тези политически претенции, които насочиха терористите, тъй като те за мен са терористи, не виждам по какъв начин могат да бъдат изпълнени ", разяснява к.д.п. доктор Иван Цонев, ръководител на УС на Българската асоциация на морските капитани.

Апел да се обезпечи безвредното корабоплаване на търговски кораби в региона изпратиха до Европейската комисия и Европарламента от европейската конфедерация на асоциациите на морските капитани.

Висши военни на йеменските бунтовници се качиха на плавателния съд за ревизия

" Така, както имаше задача на Европейски Съюз и НАТО в Аденския залив, където патрулираха военни кораби и предотвратяваха набези на пирати ", разяснява Димитър Димитров, президент на Европейската конфедерация на асоциациите на морските капитани.

Вицепремиерът Мария Габриел уточни, че всяко обществено говорене може да попречи на позитивната развръзка. 

Те удостоверяват, че плавателният съд е в пристанищната зона на Ходейда

„ В непрекъснат контакт сме, има формиран екип в министерството на външните работи, с интернационалните ни сътрудници, със службите “, разяснява Мария Габриел, вицепремиер и министър на външните работи.

Според морските капитани би трябвало да се договаря първо моряците да могат да беседват със своите близки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР