Спешната болница Пирогов води вътрешна проверка след нашумелия случай с

...
Спешната болница Пирогов води вътрешна проверка след нашумелия случай с
Коментари Харесай

В Пирогов започна вътрешна проверка по случая с Мустафа Емин

Спешната болница " Пирогов " води вътрешна инспекция след нашумелия случай с Мустафа Емин , оповестиха оттова за Euronews Bulgaria. От болничното заведение настояват, че съветникът на военния министър е настоял дете да бъде извадено от детска шокова зала, а мястото му да бъде заето от неговото .

Вчера от " Пирогов " избраха нетрадиционен метод да оповестят за случая. Оттам споделиха обява на здравната сестра Неда Диманова , която работи в болничното заведение. Тя твърди, че Емин заплашвал с името на министъра и се държал жестоко и надменно.

От " Да, България " написаха, че казусът е предаден към Националната контролна комисия на партията. Там обаче чакат материали от " Пирогов ", които да послужат като доказателства за възможните дейности на Мустафа Емин. Емин е консултант на военния министър Тодор Тагарев, който е назначен като подобен от самия Тагарев, а не е партийна номинация.

Късно нощес самият Мустафа Емин употребява Facebook, с цел да се отбрани и да показа своята позиция по случая. Отишъл в " Пирогов ", защото детето му потърпевшо след рухване:

" Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, оправдавам се. Дълбоко погрешно е обаче, че съм желал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия ", написа Мустафа Емин във Facebook.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР