Спешната болница Пирогов и Столичната лекарска колегия на БЛС подновяват

...
Спешната болница Пирогов и Столичната лекарска колегия на БЛС подновяват
Коментари Харесай

Безплатни прегледи за деца в Пирогов, за УНГ - в пловдивската УМБАЛ -

Спешната болница " Пирогов " и Столичната лекарска гилдия на БЛС възобновяват от 4 юни безплатните си прегледи за деца по програмата " Детско здраве - Пирогов ", спряна по време на пандемията, оповестява лечебното заведение. Целта ѝ е децата да имат бърз достъп до медицински експерти с висока експертиза.

Прегледите на следващия ден ще са от 8:30 до 14:30 ч. в медицински център " Пирогов " в София.

Необходимо е авансово записване на час на тел. 02/91 54 403 в работен ден от 8:00 ч. до 14:00 ч.

Преглеждат лекари със следните специалности: детска урология, УНГ заболявания, очни заболявания, детска хирургия, детска ортопедия и травматология, детска кардиология, детска неврохирургия. Специалист в региона на образната диагностика оказва подпомагане за прецизната диагностика и обмисляне на лекуването на дребните пациенти.

В резултат на екипната работа от началото на програмата досега, хиляди деца получиха безвъзмездни съвещания, при нужда – лекуване и надлежно следене.

Безплатни УНГ прегледи ще се проведат и в УМБАЛ-Пловдив, оповестява clinica.bg. Консултациите ще прави доктор Халиде Саидова, експерт по уши, нос и гърло на 5-и, 8-и и 10 юни. 

„ Реших да проведа тази акция, тъй като след преболедуване от КОВИД от ден на ден хора се оплакват от запушен нос, липса на обоняние с месеци, главоболие, звук в ушите и понижение на слуха " изясни д-р Саидова.

За всички тези състояния има лекуване, само че визитата при лекаря не трябва да се отсрочва, категорична е тя. Консултациите ще се организират в Отделението по Уши, нос и гърло на 11 етаж в болничното заведение, като от пациентите няма да се изискват посоки, издадени от персоналния доктор. Те ще би трябвало да се запишат предварително на телефонен номер - 443 8979. Прегледите ще се провеждат в три дни през юни. Първата дата е 5 юни (неделя) от 8 до 20 часа, следва 8 юни (сряда) от 8 до 20 часа и 10 юни (петък) от 11 до 20 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР