Спешна среща на властта за бюджета за 2024 г. В

...
Спешна среща на властта за бюджета за 2024 г. В
Коментари Харесай

Спешна среща на властта за Бюджет 2024

Спешна среща на властта за бюджета за 2024 година В нея са взели присъединяване ГЕРБ, Движение за права и свободи и министърът на финансите.

Договорка е реализирана, а настройката е вотът на съмнение към държавното управление в региона на защитата и националната сигурност, да се отхвърли, стана ясно в края на деня.

Те упорстват за повече пари за заплати през идната година

От ГЕРБ оповестиха, че са съкратили, 3-4 милиарда разноски. По думите на ДПС във финансовия министър има доста разсъдък.

Така или другояче, властта признава, че закъснение на бюджета има. Първоначалният проект беше бюджетът да бъде импортиран на 22 ноември.

Те се споразумяха и да заобикалят плаващите болшинства с Народното събрание

След като в петък беше направена първата крачка, през днешния ден е имало нова среща на властта за бюджета, разгласи в Дулово Бойко Борисов.

" 2,5 милиарда лв. повишени безпричинно доходи да бъдат махнати. Дългът да бъде прецизиран с милиард, тоест с 3-4 милиарда лв. съкратихме ", сподели Борисов.

„ Коалицията „ Путин “ е реалност “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи

Същото обръщение пристигна и от Движение за права и свободи, въпреки и в края на деня.

" Обсъждаме нещата, по-късно Асен Василев идва. Ще беседва с ГЕРБ и с Движение за права и свободи по тематиките, ще има решение, във финансовия министър има доста разсъдък ", сподели Делян Пеевски.

Премиерът призна, че има закъснение, само че се движим в вярната посока.

Правителството и Народното събрание са неработещи, сподели депутатът от Има Такъв Народ

" С изключение на забавянето няма нищо трагично в това, което се случва сега. Напротив и предходната седмица аз споделях, че моята рекомендация към финансовия министър е да приказва с водачите на партиите. Така, че този диалог стартира ", добави Николай Денков.

Утре ще се организира тристранния съвет за бюджета, а до края на седмицата ще бъде импортиран в Народното събрание. След това стартира разискването и по комисии и на финала - в пленарната зала.

Разговорите с сътрудниците са довели до избрани взаимни отстъпки, добави той

Бойко Борисов разгласи в Дулово, че няма да е претендент за президент.

Той добави, че времето за това е било, когато е бил на 40 години и като основен секретар е имал 93% рейтинг. Сега само желая ГЕРБ да бъде стабилизиращият фактор и България да мине през чудовищната рецесия, обобщава Борисов в Дулово.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР