Спешна медицинска помощ и механичен проблем оставиха пътниците в полет

...
Спешна медицинска помощ и механичен проблем оставиха пътниците в полет
Коментари Харесай

Пътници мръзнаха в самолет часове наред

Спешна здравна помощ и машинален проблем оставиха пасажерите в полет на United Airlines за повече от 16 часа на заледеното трасе на канадско летище, оповестява CBS, представена от БГНЕС.
Полет 179 излетява късно в събота от Нюарк, Ню Джърси на път за Хонконг с към 250 пасажери. Вече във въздуха се оказва, че пасажер има потребност от незабавна здравна помощ. Самолетът прави спешно кацане на летище " Гуз Бей " в провинция Нюфаундленд и Лабрадор, на източното крайбрежие на Канада.
Но откакто медиците изтеглят пасажера и го водят в болница, се оказва, че самолетът не е в положение да излети - извънредно студените температури (-30 градуса по Целзий) са предизвикали заледяване на вратата. Без дежурни летищни чиновници през нощта пасажерите са били принудени да останат на борда, като доста от тях са треперели под тънките одеяла, раздадени от стюардесите.
След откъслечна връзка малко повече от 10 часа след тестването, управляващите най-сетне пристигнали с доставки от веригата за бързо хранене " Тим Хортънс ", позната в Канада с кафето и поничките си. Самолетът за подмяна дойде едвам след 16-часово очакване.
Голяма част от Източна Канада, както и североизтокът на Съединени американски щати се намират в хватката мразовит пъкъл, с значителни снеговалежи, довели до десетки анулира полети.
В края на тестването един от пасажерите на име Дат без подозрение обобщава прекарването за доста от останалите, пишейки: " Това беше един дълъг, дълъг, дълъг ден. "
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР