Спешен сигнал до прокуратурата внася благоевградчанката Елена Попова. В него

...
Спешен сигнал до прокуратурата внася благоевградчанката Елена Попова. В него
Коментари Харесай

Спешен сигнал до прокуратурата! Благоевградчанката Ел. Попова: Мъж уби жестоко немска овчарка с множество удари с нож  

Спешен сигнал до прокуратурата внася благоевградчанката Елена Попова. В него тя оповестява за грубо ликвидиране на куче в благоевградския квартал " Еленово ". Според нея благоевградчанинът Георги Зл. няколко пъти промушил с нож немска овчарка, която издъхнала от раните си. Това се случило при опит на Георги да избави личното си куче от немската овчарка. Ето какво написа Попова:
Днес, 07. 12. 22г., към 10 часа, в Благоевград в тревните площи над хотел Езерец, немска овчарка с външни белези на домашна/сресана и добре гледана/, разхождаща се свободно атакува куче Голден ретривър, разхождащо се също без мотив в наличието на притежателя си Георги Зл. живущ в Благоевград, ж. к. Ален мак ".
Златков в опита си да разтърве кучетата, НАМУШКВА НЕКОЛКОКРАТНО и СМЪРТОНОСНО немската овчарка с нож-престъпление по член 325б т. 2 и т3 Наказателен кодекс!!!
Не знам кой е притежателя на немската овчарка! Нямам информация да е подаден сигнал, само че на следващия ден аз ще подам подобен в прокуратурата и ще упорствам за оптимално наказване!
За притежателите на кучета, разхождащи ги без мотив тук-там, които не са предопределени за това -ГЛОБИ!

Попова е разгласила и фотография на убитото куче, която ние няма да поместим, само че следим развиването на случая.

Виктория Кирилова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР