"Спенсър" - биографичният филм за принцесаДаяна с актрисата Кристен Стюарт

...
"Спенсър" - биографичният филм за принцесаДаяна с актрисата Кристен Стюарт
Коментари Харесай

Кристен Стюарт влиза в образа на принцеса Даяна в Спенсър

" Спенсър " - биографичният филм за принцеса Даяна с актрисата Кристен Стюарт в основната роля, ще излезе на екран през ноември, заяви Контакмюзик.

Датата, на която режисираната от чилиеца Пабло Лараин драма ще тръгне по кината, е 5 ноември.

Биографичният филм ще бъде показан премиерно на кинофестивалите в Торонто и Венеция . Създателите на " Спенсър " в началото смятаха да пуснат кино лентата през 2022 година, когато се навършват 25 години от гибелта на принцеса Даяна , само че след това взеха решение да изтеглят датата му на излизане по-рано. Така продукцията ще може да се включи в идния награден сезон.

Във кино лентата Кристен Стюарт се превъплъщава в облика на принцесата на Уелс , родена Даяна Франсис Спенсър .

Действието в " Спенсър " се развива към Коледа през 1991 година в имението Сандрингам на кралица Елизабет Втора , когато принцеса Даяна взема решение да постави завършек на брака си с принц Чарлз.

Сценарист на кино лентата е Стивън Найт ( "Остри козирки ").

В облика на английския престолонаследник принц Чарлз феновете ще видят Джак Фартинг . Актьорският състав включва също Тимъти Спол , Шон Харис , Сали Хокинс .

Вижте още:

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар В лондонски клуб влиза очевидно развеселен благородник и се настанява на бара до уединен кисел господин. Новодошлият пали пура и общително предлага на съседа си.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМанолова: Твърди се, че единствено за 10 дни компаниите са надплатили 53 млн. лева посредством сметките си за токАдамян: Трябва да имунизираме дамите, които се готвят да забременеятПанайотов: Българската страна ще направи всичко необходимоКарадайъ: Няма да има безусловна и непотърсена поддръжка " Тя обаче към този момент пониква " Борисов: Очаквам безапелационна победа на ГЕРБ на идващите избориСтойността ѝ е с 44 лева по-висока спрямо 2021 г.Mинистър Денков заяви, че са създадени четири разновидността за работа на учебните заведения, детските градини и на центровете за поддръжка на личностното развиване през новата образователна година " Корупционерите търсят фиктивен юридически мотив, с цел да върнат часовника обратно към времето на Борисов, когато те паразитираха върху бюджета ", сподели още президентътКакво оповестиха от прокуратуратаКакво съобщи последният руски лидерИТН получи седем непрекъснати парламентарни комисии, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Демократична България " - четири, Движение за права и свободи - двеНяколко знака могат да подскажат за съществуването на сериозен проблемИма ли непосредствена заплаха към околните обитаеми места?САЩ проверяват смъртни слу
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР