Спекулация е, че ще има . Това е абсурд. Това

...
Спекулация е, че ще има . Това е абсурд. Това
Коментари Харесай

За Нинова е абсурдна спекулация, че ще има Министерство на държавните предприятия

Спекулация е, че ще има. Това е парадокс. Това декларира изрично във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Соцводачкатапосочва, че тиражираната в общественото пространство концепция за основаване на такова министерство сама по себе си е неуместна, както и че ще го оглави самата тя.

С тази нечиста сделка би трябвало да се спре, отсича Нинова и акцентира, че по време на договарянията в никакъв случай сред Българска социалистическа партия и другите партии не е обсъждано сходно нещо и в плана за конструкция на Министерския съвет такова министерство не попада.

Междувременно от Българска социалистическа партия оповестиха, че съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, планувано за на следващия ден, се отсрочва, защото договарянията за съдружно съглашение не престават.

След приготовление на окончателния план на съдружно съглашение за сформиране на държавно управление Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия неотложно ще свика ново присъствено съвещание.
 Нинова не хареса съдружното съглашение на
Нинова не хареса съдружното съглашение на " Продължаваме промяната "

Абсурдно било да има Министерство на държавните предприятия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР