Спекулациите за бъдещето на Кристиано Роналдо в Ювентус не спират.

...
Спекулациите за бъдещето на Кристиано Роналдо в Ювентус не спират.
Коментари Харесай

Ново 20 за бъдещето на Кристиано Роналдо

Спекулациите за бъдещето на Кристиано Роналдо в Ювентус не стопират. Договорът на португалеца със „ остарялата госпожа” изтича след година, а двете страни към момента не са постигнали сделка за нов договор.

От през вчерашния ден в Торино е сътрудникът на нападателя Жорже Мендеш, който би трябвало да види каква е обстановката на „ Алианц Арена” и какви са опциите пред него и клиента му.

Разбира се, спекулациите не закъсняха. Мнозина считат, че Роналдо не съумя да извърши огромните упования в Юве, който се провали както на локалната сцена, по този начин и в Шампионска лига.

От много време се приказва, че някогашните клубове на португалския нападател – Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са склонни да си върнат футболиста, само че не е ясно какви са тъкмо претенциите на „ остарялата госпожа”.

Според последните информации от Англия и Италия, прекомерно допустимо е да се готви сензационна замяна сред Ювентус и Манчестър Юнайтед. Различни източници настояват, че двата клуба обмислят опцията за замяна точно на Роналдо с Пол Погба. Португалецът и французинът чудесно познават ситуацията в Торино и Рим, като и двамата са играли, както за Юве, по този начин и за Юнайтед.

Погба мина на „ Олд Трафорд” точно от състава на Ювентус през 2016 година. Халфът също навлиза в последната година от своя договор с „ алените дяволи”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР