Спекулациите около влизането на Джулиана Гани в най-позитивното риалити шоу

...
Спекулациите около влизането на Джулиана Гани в най-позитивното риалити шоу
Коментари Харесай

Шах и мат: Джулиана се точила на „Капките“, за да покаже на Златка, че е по-добра от нея! Халваджиян я отрязали!

Спекулациите към влизането на Джулиана Гани в най-позитивното риалити шоу се оказват правилни – Мис Силикон е имала мераци да стане част от шоуто, само че Халваджиян били безапелационни, че в този сезон такива като нея нямат място, разбра HotArena.

Силиконовата хубавица сама решила да се натисне на продукцията , като обещавала, че ще направи невиждано шоу, което ще надмине достиженията на участничките – миски от предходните сезони. Златка Райкова сътвори възторг в предишното издание и завоюва почитателите с харизма и непредвиден гений. Пожъна величествен триумф, който едрогърдата й колежка възнамерявала да надскочи. Гаджето на Джулка – Илиян , също държал тя да влезе, с цел да може постоянно камерата да го снима в публиката. Отчаяно търсел способи да се докопа до популярност .

От друга страна сходна тв демонстрация единствено би затвърдила медийните позиции на дребната Джулка. И освен това – с цел да потвърди на продуцентите, че с изключение на артистична, е читава и като певица, Гани влезнала в студиото и записала свое демо парче, което след това показала, споделя Lifeonline.bg.

От своя страна кланът Халваджиян се чудил по какъв начин внимателно да отреже напористата силиконова гърла . В последна сметка плануваната идея за тазгодишния сезон е да поканят единствено хора, които в действителност имат певчески благоприятни условия. Просто спрели да дават отговор на позвъняванията й , надявайки се, че тя сама ще се сети, че не е мечтана.

„ Като две капки вода “ започва на 25 февруари (понеделник). Във формата на Нова ТВ ще се включат сигурно Стефан Илчев, Папи Ханс, Дичо, Тита, Деси Добрева, Петя Буюклиева и Мария Илиева .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР