Спекулациите нараснаха през последните месеци относно датата на пускане на

...
Спекулациите нараснаха през последните месеци относно датата на пускане на
Коментари Харесай

Nintendo дразни съобщение за наследник на Switch

Спекулациите набъбнаха през последните месеци по отношение на датата на стартиране на идващото потомство на конзолата, за което се счита, че ще се споделя Switch 2.

Но в оповестените финансови резултати във вторник основаната в Киото компания съобщи, че ще направи известие преди март 2025 година - края на настоящата финансова година.

Nintendo не даде детайлности за известието, в това число дали ще пусне наследника преди март идната година или просто разкрива проектите си за него.

„ Много консуматори в този момент ще въздържат закупуването на настоящия Switch, защото знаят, че новият модел ще излезе някъде през 2025 година “, сподели Серкан Тото, създател на консултантската компания Kantan Games.

Въпреки оскъдните детайлности за датата на стартиране на Switch, някои от новите функционалности на наследника към този момент се популяризират в мелницата на слуховете в света на игрите.

Испански вести за игри уебсайтът Vandal заяви предишния месец, че наследникът ще бъде по-голям, само че не толкоз огромен, колкот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР