Спекулации за отменена сватбата на сина на Софи Маринова циркулират

...
Спекулации за отменена сватбата на сина на Софи Маринова циркулират
Коментари Харесай

Софка размисли, ще жени Лоренцо

Спекулации за анулирана сватбата на сина на Софи Маринова циркулират от няколко дни в общественото пространство. Според появили се информации в мрежата певицата е била отменила сватбата, а проектоснахата се върнала при родителите си.

„ Няма такова нещо, нямам сходна информация. Всеки ден се слушам и с тримата, няма по какъв начин да не зная. Подготовката на сватбата тече с цялостна мощ “ – сподели за „ Телеграф “ Тодореско Неделчев, пиар на Софи Маринова.

Мария и Лоренцо имат хрумвания да се занимават с бизнес и ги обмислят, и приготвят, само че към този момент избират първо да стартират нещата, а след това да ги афишират.



„ Те самите желаят да се занимават с нещо. Те са семейство, на следващия ден ще се роди дете и то ще желае да яде. Мама Софи може да реши да спре да пее. Много добре знаят, че би трябвало да разчитат на себе си “ – изясни Тодореско.

От изданието прецизират още, че Софи Маринова стяга женитба на сина си Лоренцо край езерото в Правец, като за задачата звездата наела съвсем целия първокласен хотел за паметното събитие, което е планувано за последния уикенд на ноември. В момента подписва контракти около сватбата и желае всичко да бъде изпипано до последния подробност. 

След като съвсем цяло лято бъдещата младоженка Мария била със свекърва си и годеника си в Слънчев бряг, в този момент се е прибрала в София да се приготвя за сватбата. Има и планувани визити при ортодонт. Лоренцо пък сменил хотела и е отишъл в този на майка си, скоро и той също ще се върне в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР