Спектакълът на Laibach на 17 септември 2022 г. в Античен

...
Спектакълът на Laibach на 17 септември 2022 г. в Античен
Коментари Харесай

Те няма да дойдат в Пловдив, никой не казва защо

Спектакълът на Laibach на 17 септември 2022 година в Античен спектакъл Пловдив с оркестъра и хора на Държавна опера Пловдив, с диригент Константин Добройков се анулира дефинитивно. Plovdiv24.bg напомня на читателите си, че .

Поради условия отвън нашия надзор няма да можем да ви осигурим неповторимото и незабравимо прекарване, върху което работихме, оповестиха уредниците.

Може да върнете закупените билети от 17 август 2022 година до 31 декември 2022 година в посочения ред:

Сумите за билетите, закупени чрез партньорската мрежа на Eventim.bg, се възвръщат от съответния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от уеб страницата на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - би трябвало да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. " 6-ти септември " 58 и до 7 работни дни ще бъде възобновена сумата по кредитната карта, с която са закупени.!Билети, закупени с алтернатива print@home и eticket се връщат по имейл до [email protected]

- с натрапен платеж или по банков път – почитателите би трябвало да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. " 6-ти септември " 58 с банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР