Спектакълът Честит рожден ден, Цветана създаден специално за осемдесетгодишния юбилей

...
Спектакълът Честит рожден ден, Цветана създаден специално за осемдесетгодишния юбилей
Коментари Харесай

Българската общност във Виена ще се радва на спектакъла Честит рожден ден, Цветана

Спектакълът " Честит рожден ден, Цветана " основан особено за осемдесетгодишния празник на изключителната актриса Цветана Манева ще гостува във Виена. Там огромната актриса ще бъде на сцената и ще чества дружно с обичаните си сътрудници Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова и драматургът Яна Борисова, както и с всички нейни фенове, които живеят във Виена, оповестяват отганизаторите.

Идеята на спектакълът е да събере актрисата дружно с част от нейните сътрудници, с които тя играе дружно в спектакъла " за любовта… ", който през последната година се трансформира в културен феномен. Това са извънредно надарени актьори, които респектират, въодушевяват и вълнуват, с големия си гений и всичко под звуците на театралната музика на маестро Милен Кукошаров.

" Честит рожден ден, Цветана " е неповторимо театрално-музикално прекарване, което ще събере на една сцена разнообразни артисти, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. Един удивително комичен и покъртително прям театър за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което в никакъв случай не посмяваме да изричаме, само че ужасно доста ни вълнува.

Създателите на " Честит рожден ден, Цветана " са създателите, с които Цветана Манева работи извънредно през последните години. Това са: драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев – Шошо и продуцентът Катя Костова. Това са създателите на едни от най-успешните и награждавани театрални творби, измежду които: " На живо “ (Аскеер 2022), " Място, наречено Другаде “ (Икар 2023, Аскеер 2023), " С тил към залеза “, " за любовта… “, " Нощните Рицари “, " Ако извикаш нощем с всичка мощ “ и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР