Спектакъл на тъмно под звуците само на чело и кадифен

...
Спектакъл на тъмно под звуците само на чело и кадифен
Коментари Харесай

IMANY омагьоса публиката в НДК с музикален спектакъл на тъмно

Спектакъл на мрачно под звуците единствено на чело и кадифен глас омагьоса българската аудитория в зала 1 на НДК по време на концерта на IMANY в столицата.

Певицата се завърна за следващ път пред родните почитатели, като в този момент заложи на същински театър. Сцената бе в приглушена светлина и единствено облиците на музикантите и самата IMANY сътвориха конюнктура, наподобяваща същински сюжет на театрално-музикален театър.


Изпълнителката се появи в черен тоалет, само че бързо смени визията и излезе и с обичаното алено , за което споделя, че е обичаният й цвят, който я кара да се усеща женствена. Неслучайно тя е с червен тоалет и на обложката на последния й албум, озаглавен – „ Voodoo Cello ” .
 Анита Иванова
Най-новите си песни тя показа, влизайки в ролята на вуду жрица под съпровода на 8 виолончела .



Изненадата към публиката бе, че певицата показа обичани песни на други реализатори , под съпровода на превъзходните музиканти.
 Анита Иванова
Публиката в залата чу в осъществяване на IMANY шлагерът на Мадона – „ Like a Prayer ”, както песни на Imagine Dragons, TATU, Бони Тейлър, и други.

„ Липсвахте ми “ , призна на финала певицата, която не бе идвала в България отпреди пандемията. България е една от спирките от европейското турне на френската изпълнителка, която призна, че нашата страна е една от обичаните й и тук публиката й е доста блага.

Разбира се, за обичаната си аудитория IMANY излезе за бис , като показа всеки един от осемте музиканти-магьосници и изпя две песни, с които сподели на публиката: „ Довиждане, до идващия път “...
 Анита Иванова
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР