Спедиторът обясни, че са обработили товар от Украйна, през Румъния

...
Спедиторът обясни, че са обработили товар от Украйна, през Румъния
Коментари Харесай

Правят проверки на спедиторската фирма от Русе, през която е минал товарът на камиона-бомба

Спедиторът изясни, че са обработили товар от Украйна, през Румъния за Бургас

Организатор на терористичната офанзива на Кримския мост е Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, неговият началник Кирил Буданов, чиновници и сътрудници. Това заяви Руската Федерална работа за сигурност.

Взривното устройство е било прикрито в рула със строително полиетиленово фолио, натоварени на 22 палета с общо тегло 22 770 кг и при започване на август е било изпратено от морското пристанище на Одеса в българския град Русе, а от там към пристанището в Бургас.

Според съветските управляващи товарът по-късно е минал през Грузия и Армения, като от там минава през границата на Руската федерация.

се свърза със спедиторската компания от Русе, през която е минал товарът на компанията, упомената от съветските специфични служби. От там обявиха, че през вчерашния ден българските управляващи са били на инспекция при тях. Спедиторът изясни, че са обработили товар от Украйна, през Румъния за Бургас.

Според инспекцията на българските служби стока със сходни характерности е влезнала пренос на територията на България въпреки това членка на Европейския съюз.

У нас тя е била под митнически контрол и е напуснала страната в същия резервоар през пристанище Бургас на 17 септември в посока страна, друга от Русия.

От инспекцията на службите излиза наяве още, че визираният от Русия камион в никакъв случай не е бил в България, контейнерът, с който стоката е напуснала страната ни, не е бил на камиона.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР