Спечелих маса басове, че за една година няма да построят

...
Спечелих маса басове, че за една година няма да построят
Коментари Харесай

Борисов: В момента става едно чудовищно купуване на гласове

" Спечелих маса басове, че за една година няма да построят и къща за птички ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при среща със симпатизанти.

Ескпремиерът насочи нова порция рецензии към кабинета.

" Кирил Петков е в изолираност, него го смъкнаха, него не го желаят, с цел да се стигне до там да го сменят ", съобщи той по отношение на новата номинация на Политическа партия за министър председател.

" Както Слави Трифонов сподели - тази мъка би трябвало да се прекъсне ", продължи водачът на ГЕРБ.

" В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове, само че не по 30, 40 гласа, а по 10 000 вкупом. Всеки народен представител, който купуват - все едно купуват по 10 000 гласа ", безапелационен беше някогашният министър председател.

" Рекет върху депутати, пазаруване на депутати. Това са точните думи. Те получиха задоволително уроци. Ние с президента Радев нито работим дружно, нито имаме ангажименти. Радев не може да види, че те не стават, не може да не вижда инфлацията ", добави Борисов.

" За всичко идва Видовден. Това, което вършиха на нас - го вършат на тях, само че не им го вършим ние, те си го направиха ", посочи водачът на ГЕРБ.

" На медиите им е неразрешено да питат. Било персонален живот, само че и моето беше персонално. На единия би трябвало персоналният живот да го разпориш, а на другите да не пипаш, тъй като са фамилни ", сподели той по отношение на свадите към премиера и Лена Бориславова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР