Спазвайте мерките на здравните власти за ограничаване на разпространението на

...
Спазвайте мерките на здравните власти за ограничаване на разпространението на
Коментари Харесай

Сектор "Г" призова: Спазвайте противоепидемични мерки в Лига Европа

Спазвайте ограниченията на здравните управляващи за ограничение на разпространяването на ковид. Това приканиха от Сектор " Г " преди първия мач на ЦСКА в Лига Европа.

" Червените " ще са домакини на румънския " Клуж " в четвъртък (22 октомври). От УЕФА позволиха на мача да участват почитатели, само че в случай че не заемат повече от 30% от потенциала на стадион " Васил Левски ". Така на срещата ще могат да участват тъкмо 12 824 последователи.

Всички те ще би трябвало да съблюдават строги ограничения, а от Сектор " Г " напомнят какви са те:

" Армейци,

Несъмнено присъединяване ни в груповата фаза на Лига Европа се чака с неспокойствие от всички вас. Мачовете идват в сложен миг на пандемия, през който организацията на срещи на такова високо равнище изисква голямо съдействие и схващане от страна на публиката. Призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични ограничения, оповестени от здравните управляващи. Контролът на УЕФА върху провеждането на мача и държанието на почитателите по трибуните ще бъде непоколебим, а при нарушаване глобите ще са освен финансови, само че и административни. Нека всички създадем по този начин, че да не се стига до съкращаване на потенциала на стадиона за в бъдеще или до нови дуели на „ затворени порти “. Всичко зависи от самите нас!

Ето ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ правила, които би трябвало съзнателно да съблюдаваме, колкото и неудобства да ни основават:

1. На стадиона да не участват фенове, които демонстрират някои от типичните признаци на COVID-19. Или такива, които през последните 14 дни са били „ Позитивни “ при Коронавирус тест или по същото време са били в карантина и контакт със потвърдено инфектирани.

2. Да се разрешава измерването на температурата на избраните от органите на реда пропусквателни пунктове, където ще се ревизира също документ за идентичност и притежанието на поименен годен билет.

3. Да се изчаква търпеливо на опашка с маска и спазвайки нужната отдалеченост на влизане и излизане от стадиона.

4. Зрителите да бъдат с маска от самото начало на футболната среща, както и до напускането периметъра на стадиона.

5. Да се поддържа обществена отдалеченост от другите фенове, обслужващ личен състав и защита, длъжностни лица и тв-оператори.

6. Да се заема единствено избраното съгласно билета място през 2 седалки и да се заобикаля придвижване сред редовете и секторите, както и скупчване на групички и физически контакти.

7. Препоръчва се дезинфекцирането на ръцете на избраните за задачата места.

8. Зрителите би трябвало да са наясно с възможните опасности, произлизащи от обстановката с ковид и да осведомят по съответния ред здравните управляващи в случай че след мача се откри, че са инфектирани.

Армейците постоянно сме били виновни и напълно в поддръжка на тима! Не се съмняваме, че с дружни старания ще се оправим още веднъж и по този начин обичаните ни евровечери ще минават без затруднения и произшествия. Благодарим авансово за положените старания и съдействие!

САМО ЦСКА! "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР