Спазват ли се правила в заведенията във Варна провериха от

...
Спазват ли се правила в заведенията във Варна провериха от
Коментари Харесай

Акция на МВР и НАП в заведенията във Варна

Спазват ли се правила в заведенията във Варна ревизираха от Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите. Късно в петък вечер полицията влезе изненадващо на инспекция в няколко нощни клуба. Униформените наблюдават най-много за разпространяване на опиати, както и за малолетни лица в заведенията.

И резултатите не закъсняха. Минути след началото на инспекциите бяха открити няколко малолетни лица. Не липсваха и по съществени случаи.

„ Проверени са 48 лица. Установено е едно лице, оповестено за общодържавно издирване”, съобщи Светла Златева - представител на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна пред Нова телевизия.

Не след дълго мъжът беше отведен от полицията. А част от клиентите бяха сюрпризирани от акцията.

„ В последно време не си разрешавам изключително доста, особено по нощни заведения, само че ето пристигам, решавам се и потрес - тук някакви опашки, а дойдохме след рожден ден на приятелката ми да вършим шоу.Но попаднахме на шоу. Не знам какво се случва. Странно е, в смисъл не е приятно”, безапелационна е Мария Папазова, клиент на заведение.

Много от клиентите споделиха, че до този миг не са попадали на нередности в нощните заведения. Проверката на униформените продължи няколко часа, като бяха тествани заведения, както на крайбрежната алея, по този начин и на Морската гара във Варна.

А след още няколко формирани акта инспекцията завърши, само че от Министерство на вътрешните работи са безапелационни: „ Проверките ще продължат. Тези профилирани полицейски интервенции ще бъдат до момента в който завърши дейния сезон”, уточни Светла Златева, представител на ОД на МВР-Варна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР