Спайс Гърл Мел Си разкри, че вече има връзка –

...
Спайс Гърл Мел Си разкри, че вече има връзка –
Коментари Харесай

Спайс Гърл Мел Си грее, когато става официално с нов мистериозен мъж в Гластънбъри

Спайс Гърл Мел Си разкри, че към този момент има връзка – и двойката реши да показва начинаещия си разказ по време на фестивала в Гластънбъри.

50-годишният артист, трансформирал се в DJ, който е по-известен като Sporty Spice, изглеждаше по-щастлив от всеки път, до момента в който обикаляха Worthy Farm ръка за ръка.

Облечена в риза в песъчлив цвят и чифт къси панталони в същия цвят върху горнище в цвят каки, ​​тя съчета визията си с черна чанта за задника, преметната през раменете й. Междувременно нейният другар, чиято идентичност остава незнайна, избра напълно черен отбор.

През август 2022 година The Sun в неделя разкри, че Мел е прекратила връзката си с приятеля си от седем години. Емблематичната певица споделя щерка Скарлет, която в този момент е на 15, с Томас Стар, а от 2015 година се срещаше с музикалния реализатор Джо Маршал.

През февруари 2020 година тя беше снимана на няколко дати с лондонската изложба притежател Касиус Колман. Но няколко седмици по-късно The Sun разкри, че тя още веднъж е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР