Спасителят предупреди, че в морето има големи вълни, дупки, ями

...
Спасителят предупреди, че в морето има големи вълни, дупки, ями
Коментари Харесай

Най-коварната опасност ни дебне в морето, бъдете внимателни!


Спасителят предизвести, че в морето има огромни талази, дупки, ями и течения, което е рисково за децата и тези, които не могат да плуват. Спасителят предложи, в случай че сме в морето и попаднем на подводна яма, да не изпадаме в суматоха. Първото нещо, което човек би трябвало да направи, е да легне по тил и да вика, и маха за помощ. Не би трябвало да се борим с течението, тъй като то е с огромна скорост и единственото избавление е да се плува диагонално или паралелно на брега, с цел да се излезе от течението.

То нормално е към 20 м необятно с плитчини в краищата. Препоръките на спасителя е постоянно да се къпем в група и да заобикаляме къпане на неохраняеми плажове. След черната неделя, в която мъртво неспокойствие взе живота на две деца- на 14 и 8 години, морето е утихнало. От понеделник следобяд флагът е зелен и мъртвакът е липсващ, споделиха спасители, представени от " Труд ".

Те обаче не престават да са нащрек, тъй като тази година рисковото неспокойствие, което подвига вълната и копае подводни ями, е извънредно - появява се съвсем всеки ден, от време на време даже единствено за часове. Само през уикенда на Бургаския плаж е имало 150 000 души, споделиха морските стражи. Те поучават летовниците да не посещават неохраняеми линии и да разпъват хавлиите си покрай вишките им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР