Спасители от Сектор Специализирани оперативни дейности-Пловдив с грижа и отговорност

...
Спасители от Сектор Специализирани оперативни дейности-Пловдив с грижа и отговорност
Коментари Харесай

Пловдивски спасители не изоставят 77-годишната Елена СНИМКИ

Спасители от Сектор " Специализирани оперативни действия " -Пловдив с грижа и отговорност пазят живо огънчето на едно фамилно огнище.

77-годишната Елена Павлова от Пловдив е работила като преподавател в ОУ " Васил Коларов ". Дълги години тя преподава математика и развива логическото мислене на своите ученици при решаването на комплицирани задания, само че формулата на живота за нея се оказва сложна. След пенсионирането си дамата остава вдовица. Надеждата за по- положително бъдеще става причина единствения и наследник да потърси прехранване в чужбина, споделя

И въпреки, че се грижи за нея, майчиното сърце не желае да го тревожи, когато среща компликации. Преди месец покрива на къщата и поддава под напора на ураганния вятър и от него провисва ламарина. Жената подава сигнал на тел 112 и на помощ е изпратен екип на бранш СОД. Спасителите и оказват помощ. Човешкото им отношение става причина старата жена да ги търси при всеки случай на потребност. Или когато желае да усети сигурност. Всеки път, когато спасителите идват при нея, тя ги посреща, подпряна на двата си бастуна. Изпраща ги с топлота, признателност и мъдрост, събрани от книгите, които не стопира да чете и подрежда под рушащия се покрив на къщата и.

Гордеем се с нашите сътрудници от бранш СОД: Кольо Кацаров, Георги Ганчев, Васил Жухов и Мартин Иванов и оперативния дежурен Александър Колев. Прекрасни и мощни мъже, които поддържат живо огънчето на фамилното огнище в дома на самотната баба Елена, написаха от пловдивската пожарна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР