Спасител от Лонг Айлънд, който се пребори с акула с

...
Спасител от Лонг Айлънд, който се пребори с акула с
Коментари Харесай

Чудо: 33-годишен спасител пребори акула с голи ръце

Спасител от Лонг Айлънд, който се пребори с акула с голи ръце, сподели пред Поуст по какъв начин се е озовал лице в лице със смъртоносния див звяр - и по какъв начин е знамение, че е съумял да остане жив.

33-годишният Зак Гало сподели, че е бил на Смит Пойнт Бийч в окръг Съфолк в неделя, играейки жертва в океанско подготвително упражнение, когато внезапно усетил „ остро ощипване “ в ръката си.



„ Тогава я придърпах към гърдите си и инстинктът за оцеляване се задейства “, сподели Гало, който е избавител от 10 години в родния си Бейпорт.

„ Тогава отскочих обратно и просто започнах мощно да я блъскам по главата. Чувствах я с размерите на баскетболна топка.”

Докато двуметровият звяр се блъскал във водата, Гало продължавал да удря, с цел да държи острите му зъби надалеч от себе си и единствено секунди по-късно борбата завършила, споделя спасителят.



„ Просто „ взрив, взрив, взрив “ и при третия ни контакт акулата се обърна. Видях по какъв начин цялото тяло се извърнаа и заплува в другата посока “, сподели Гало.

Превод от в. Ню Йорк поуст
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР