Спасихме Сашка! И да ви кажа, камък ми падна от

...
Спасихме Сашка! И да ви кажа, камък ми падна от
Коментари Харесай

Мъжът на Сашка: Спасихме я, камък ми падна от сърцето!


" Спасихме Сашка! И да ви кажа, камък ми падна от сърцето. Въпреки това не бързам да се веселя, както се споделя. Успокоих и сина ми Христо, който през вчерашния ден беше с високо кръвно от терзание. И двете деца се тормозят, майка е въпреки всичко. Сега ни следва най-важното - да се възвърне вярно - постепенно и бавно. "

Това показа пред " България Днес " мъжът на Сашка Васева - Христо Бакърджиев, който продължава да е покрай певицата и всяка минута да се грижи за нея.

" В началото се смяташе, че интервенцията ще е 5-6 часа, а тя продължи повече от 12 часа. Имахме шанс да попаднем на най-хубавия хирург - шефа на най-известната баварска болница - началник на неврохирургията и управляващ интервенцията - Кристиян Тон. За него чакат 600 индивида, записани за интервенция, и след Сашка имаше още две интервенции, само че ги отложиха, защото нейната продължи доста дълго време ", описа ни Бакърджиев.

Той още не е приказвал с певицата, нито я е виждал, защото в отделението на болничното заведение, в което е настанена тя, е строго неразрешен достъпът на външни лица.

" Лекарите вървят облечени с костюми като срещу ковид. Информираха ме, че Сашка към този момент е отвън заплаха, не е на командно дишане и са извадили тръбата от устата й. Въпреки това не може да приказва, едвам в този момент са я изкарали от изкуствената наркоза, под която е била. Иначе е в схващане, само че още ми не разрешават да пробвам да й приказвам или да ме включват да ме чува по телефона ", показа още Христо. Няколкото часа, в които Сашка е била на извънкомандно дишане, се е унасяла, защото й вливали мощни медикаменти - срещу алергия и инфекции.

" Сега следва най-трудният развой - знаете възобновяване би трябвало да е постепенно и да е най-малко година, защото би трябвало всички органи да работят на друго равнище. Това не е като кола, на която да смениш част и тя да тръгне като нова. Сложно е, скоро надали ще се върнем в България. Предпочитам Сашка да остане тук и да се възвръща, до момента в който може ", сподели още Бакърджиев.

Преди седмици мъжът на звездата се похвали, че по време на престоя си в немската болница изпълнителката на " Левове и марки " е качила 11 кг. " Слава Богу, има към този момент сили и сила в съпоставяне отпреди един месец, тогава едвам мъждукаше светлинката й. Положителната сила ще помогне мощно. Всеки ден се молим за нея - аз, децата, всичките й почитатели ", сподели още Бакърджиев.

Той посочи и че не желае да се вършат интриги на гърба на Сашка във връзка с парите, които се превеждат за лекуването й. " Извини ми се момчето, което изрази подозрение, че върша нещо, с цел да спася Сашка, дал прошка съм му. И да, не преставам да настоявам, че Слави Трифонов не е превел пари по сметката на Сашка. Като е по този начин, за какво да неистина ", сподели още Бакърджиев.

Цели 10 години пионерката на лекия род живееше с неверна диагноза, поради която загуби и зрението си. Доскоро лекарите смятаха, че повода са атрофиралите зрителни нерви. През това време Дупнишката Мадона опита всевъзможни способи, с цел да си помогне, в това число и обикаляйки чудотворните извори с лековита вода из страната, само че по този начин и нищо не й помагаше. " Като се възвърне физически, ще стартират да се оправят и очите й, само че това ще е муден развой ", показа още мъжът на Сашка - Христо Бакърджиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР