Спаси София съществува толкова дълго за да е антипод на

...
Спаси София съществува толкова дълго за да е антипод на
Коментари Харесай

„Спаси София” съществува толкова дълго за да е антипод на ГЕРБ

„ Спаси София ” съществува толкоз дълго с цел да е противовес на ГЕРБ. Това съобщи Борис Бонев, лидер на листата за общински съветници на ПП-ДБ и „ Спаси София ” за локалните избори в столицата, пред NOVA.

“Имаме голям екип от готови и отдадени на София хора, с доста подробна стратегия, описваща проблемите и решенията за тях ”, съобщи Бонев. Той открои 3 целта – вложения в кварталите, бистрота при ръководството, както и София да е чист и зелен град.

По думите му не им е било елементарно да продължат партньорството на локално равнище с ПП-ДБ поради „ некоалицията ” на национално

„ Една от аргументите да се постановат сходен вид сглобки на национално равнище е невъзможността да се образува устойчиво болшинство и да няма непрекъсната политическа рецесия ”, съобщи Бонев. По думите му това е повода да работят за цялостно болшинство в Столичния общински съвет.

Бонев описа за проблем с „ Топлофикация ” – за ремонт на път преди 2 години. Той подчертава, че сдружението не се е съобразило със закона, с цел да облагодетелства избрана компания.

„ Толпофикация ” разделя пътя и паркинг на 2 публични поръчки, с цел да може да се вместят и двете до 270 000 лева Едната е единствено на 18 лева под тази граница. По този метод разпорежда на една съответна компания да бъде осъществен ремонтът в нарушаване на Закона за публичните поръчки ”, съобщи Борис Бонев. Той сподели асфалтови проби от пътя и паркинга, които са под законовото условие за дебелина. Според Бонев злоупотребата е за към 150 000 лева

„ Не сме подвластни от строителните компании. Нямаме бизнеси с тях, нито имаме намерение да имаме, заради което чакаме да ремонтират качествено и общината да реализира надзор ”, съобщи Бонев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР