Спасено бебе по време на атентата в Беслан през 2004

...
Спасено бебе по време на атентата в Беслан през 2004
Коментари Харесай

Спасено бебе от атентата в Беслан покани спасителя си бала С...

Спасено бебе по време на атентата в Беслан през 2004 година към този момент е красива млада дама. Порасналото момиченце отпразнува абитуриентския си бал, на който предложения своя избавител - съветски боец от специфичните елементи.



Терористичният акт в град Беслан на Република Северна Осетия е осъществен в първите дни на септември 2004 година. Събитието е познато като „ Трагедията в Беслан “.

Той е дело на чеченски терористи, които завладяват локално учебно заведение и задържат като заложници минимум 1200 възрастни и деца. След двудневни договаряния съветски специфични елементи щурмуват постройката. По време на акта и избавителната интервенция умират над 300 от заложниците.

Терористичният акт в Беслан стартира на 1 септември 2004 година, когато въоръжени сепаратистки чеченски терористи взимат като заложници стотици деца и възрастни в Първо учебно заведение в Беслан по време на Втората чеченска война.

На 3 септември, 3 дни след началото на обсадата, детонация в учебното заведение, избухнала без обясними аргументи, провокира суматоха измежду децата и похитителите стартират да ги обстрелват. Руските специфични сили се намесват безредно. Според формалните данни са убити 344 цивилни, от които 186 деца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР