Спасение от военния конфликт в Украйна обмисля Ивелин Банев -

...
Спасение от военния конфликт в Украйна обмисля Ивелин Банев -
Коментари Харесай

Брендо бяга от Украйна, след разкритие, че има златен телефон с лика на Путин

Спасение от военния спор в Украйна обмисля Ивелин Банев - Брендо.

„ Кокаиновият крал “ търсен от 4 страни, за последно беше закопчан в Киев. С повишаване на напрежението там някогашният герой  мислил проект за бягство, доверяват осведомени пред „ България Днес “.

По тяхна информация Брендо е решил да употребява връзките си и да се разкара от размирната територия, преди да завият сирените и да засвистят ракетите. Не е изключено той да е духнал  седмица по-рано, още когато стартира ескалация на връзките сред Русия, НАТО и  Украйна.

Арестът на нашенецът става на 6-и септември предходната година на паркинг пред мол в украинската столица. Криминалистите поставят белезници на Брендо, един румънец и един молдовец. Те са погнати за произвеждане на канабис. Открита е и наркооранжерия. При тараш на два адреса са  намерени 39 пакета с трева, подготвени за разпространение и подправени документи.  Полицията конфискува телефон за няколко хилядарки с гравиран лик на Владимир Путин. Освен лика на съветския президент на гърба на апарата има надпис „ Три пъти великолепен “, поради трите му мандата като държавен глава. Освен от злато джиесемът е направен и от черен исполин. Бутиковият телефон е дело на италианска бижутерийна компания, която преди години е пуснала едвам 99 бройки. Цената на един от тях е към три хиляди $. Приближение на Брендо разясниха, че той надали би си разрешил да употребява мобилен телефон, с цел да не бъде проследен. Затова се позволява, че е допустимо апаратът да е на някой от другите арестанти.

По мотив пропуските убеждения на Брендо и приятелите му други допускат, че „ кокаиновият крал “ може да се е насочил към сепаратистките Донецка и Луганска национална република. То е обвързвано с това, че в сходни непризнати страни постоянно намират леговище бегълци от закона и всевъзможни престъпни субекти. В тази връзка се счита, че Брендо го е боязън от антируските настроения в Киев и западната част на Украйна, по тази причина не е изключено да е употребявал някой от паспортните си, с цел да напусне страната.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР