Спас Русев, собственикът на Левски“, все още обмисля кой е

...
Спас Русев, собственикът на Левски“, все още обмисля кой е
Коментари Харесай

Шампион с „Левски“ сред вариантите на Спас Русев

Спас Русев, притежателят на „ Левски “, към момента обмисля кой е най-точният човек, който да поеме треньорските функционалности на отбора поради раздялата с Делио Роси. След като стана ясно, че Сале Янкович и Слаболюб Муслин нямат късмет да се завърнат на „ Герена “, различен сръбски експерт е настоящ вид за горещия пост. Става въпрос за Нешко Милованович. Сърбинът сега е свободен, откакто за последно води елитния „ Нови Пазар “ в своята татковина. Преди това 43-годишният познавач е бил отпред на „ Радник “ (Сурдулица), „ Раднички “, „ Слога “, „ Младост “ и „ Металац “.
Милованович познава чудесно ситуацията на стадион „ Георги Аспарухов “, където мина и част от дейната му кариера. Той е повторен първенец със „ сините “, а също така е печелил и купата на България. Част е и от историческата купа на „ Локомотив “ (Пловдив) от 2004 година.
Президентът на „ Левски “ обаче не счита да избързва с решението си. По всяка възможност новият треньор на „ сините “ ще стане явен през новата седмица, а първият мач за сезона в Първа лига ще бъде воден от Георги Тодоров. Именно той изведе отбора за подготовка в четвъртък, до момента в който в това време Делио Роси обсъждаше опциите за разлъка с шефовете на клуба.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР